Vil du spille med?

Velkommen til Stig, Peter, Lisa, Anne og alle de andre begyndere, som i år har valgt at blive prøvemedlemmer hos os.

Er du også nysgerrig på at prøve en sport, hvor alle kan spille med, og hvor du får masser af træning, frisk luft og socialt samvær med andre begyndere? Så anbefaler vi vores populære 3-måneders prøvemedlemskab til blot kr. 600,-

Sådan gør du

Vi har gjort det nemt at prøve vores sport, og udover adgang til masser af træning, stiller vi også låneudstyr til rådighed for prøvemedlemmerne. Kontakt blot Ann-Britt på telefon 4879 5655 eller via mail til info@reegolf.dk – så sørger hun for det praktiske.

Er du i tvivl? Så kom og vær med på en fællestræning om tirsdagen eller lørdagen inden du beslutter dig. Tilmelding er dog nødvendig, så vi kan have låneudstyr klar til dig. Kontakt blot Ann-Britt på telefon 4879 5655 eller via mail til info@reegolf.dk for at lave en aftale om prøvetræning.

Brug for mere info?

Du kan læse mere om fordelene ved et prøvemedlemskab i Stigs beretning herunder, eller du kan klikke dig videre til praktisk info her >>

Stig fortæller:

”Jeg havde snuset meget lidt til golf, før jeg meldte mig ind i Klub 37 i Ree golf, og blev virkelig godt modtaget af meget søde og engagerede mennesker.

Man lærer alt fra bunden af mht. de forskellige køller og jern, slagteknik, regler, osv. i et tempo, hvor alle kan følge med, og der findes ingen dumme spørgsmål, al tvivl omkring golfspillet bliver besvaret roligt og positivt, for alle er her af samme grund, nemlig at lære spillet af kende.

Der er forskellige prøver man skal igennem, men igen, ingen bliver presset eller skubbet igennem, alle disse rare og søde hjælpere/instruktører træner dig med det ene formål, at lære dig at forstå golfspillet på bedste måde. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Klub 37 for træninger, sammenholdet og det sociale, som den giver”.