Klub 37

Klub 37 er gratis for medlemmer i REE Golf

I foråret 2016 lancerede vi Klub 37, som er for golfspillere med handicap 37 eller højere, dvs for dig, der enten er nybegynder eller blot har spillet golf et par år.

Formålet med Klub 37 er at give nye golfspillere et tilbud om at få nogle værktøjer til at komme ned i handicap og få det sjovere på golfbanen. Du vil her møde de nye golfspillere, som har et Prøvemedlemskab.

Læs her, hvad nogle af deltagerne fortæller:

Birgitte: Det har varet en fantastisk god oplevelse at komme til Ree Golf. Vi er blevet mødt af mange venlige og imødekommende mennesker og træningen har været rigtig god. I gør rigtig meget for os. Andre golfklubber har slet ikke samme tilbud til os nye – tak for det. Der er blevet skabt mange kontakter.

Karin - lidt tanker om nybegyndergolf i en sen alder: Tænk at sommeren 2016 kunne blive så spændende.

At stifte bekendtskab med golf har været alle tiders. Jeg kendte intet til det inden introdagen.

Siden blev det til prøvemedlemskab og golfkursus i en weekend. Klubben har forstået at gøre miljøet for nye medlemmer inspirerende. Der tages hånd om os, og alle er hjælpsomme og positive, så ånden er fuld af humor og glæde, trods det svære spil. Alle spørgsmål tages seriøst og besvares tålmodigt.

Et sådant miljø er det rart at være blevet en del af.

Knud: Sammen med andre i vennekredsen blev 2016 året, hvor vi alle blev grebet af golfen i Klub37 hos REE Golf. Min kone Sally og jeg startede i midten af maj og fra første gang følte vi os velkommen i en klub, hvor rigtig mange etablerede/frivillige golfere 3x om ugen har ydet en stor indsats for at hjælpe os nybegyndere i gang. Det hele kulminerede således i sidste uge med den store afslutningsturnering, hvor der blev sat et flot punktum for os nye i Klub37 – vi er nu ’flyvefærdige’ og klar til at indtage de 18 huller og nyde godt af det netværk, vi har fået gennem hele sæsonen.

Mød familien Skyttehave/Andersen
Mor Kristina og far Michael har været Prøvemedlemmer i 2016. De er nu begge Fuldtidsmedlemmer. Mikkel på 6 og Mathias på 10 er begge juniormedlemmer.

De var med på et åbent hus sammen med forældrene og var på Par 3-banen. Siden har ingen kunnet stoppe dem :-)

De hed Tarzan og Tarzan til åbent hus, men nu hedder de Tiger og Tiger (efter Tiger woods). Mathias er klar til banetilladelse og Mikkel er på vej. Han bliver en af de yngste med banetilladelse nogen sinde.

Tiger og Tiger

Ken (vinder af Rockwool Open 2016): Jeg er stolt af at være medlem af en klub der gør så meget for medlemmerne. Vil du ikke sende de frivillige der knokler for nye medlemmer en stor personlig tak, uden dem havde jeg aldrig opnået dette resultat. De er fantastiske mennesker Tirsdag, Onsdag og Lørdag til vores træninger.

Jeg vandt Rockwool Open, og det kan kun lade sig gøre takket være det fantastiske arbejde, I laver i REE Golf med frivillige, der ”nurser” os nybegyndere.

Jeg er pave stolt af at være medlem i REE Golf.