Prøvemedlemskab

Er du ny i golfens verden?

Måske du har hørt om vores populære prøvemedlemskab, som er et gennemprøvet koncept for nye golfspillere, som vi har afviklet med stor succes siden 2015.

Fokus er på masser af træning, som er det vigtigste for at komme godt fra start. Et prøvemedlemskab koster blot kr. 600,- og du får:

  • 3 måneders fri adgang til at træne og spille golf på REE Golfs par 3 bane.
  • Gratis adgang til fællestræning hver tirsdag og lørdag med vores elitespillere.
  • Mulighed for at spille match sammen med andre nye golfspillere - onsdage kl 18.
  • Gratis lån af udstyr/begyndersæt.
  • Medlemskab af Klub 37, som sørger for at du bliver integreret i klubbens sociale liv, finder spillepartnere til dig og hjælper dig med at blive klog på golfspillets mange muligheder som etikette, sikkerhed og regler.

Træningstider for prøvemedlemmer 2018 er:

Tirsdag aften 18 til 19.30
Onsdag aften 18 til 19.30 (Spil på Par 3 banen)
Lørdag formiddag 10 til 11.30

Meld dig ind i dag

Vil du høre mere om, hvordan du kommer godt fra start som ny golfspiller, så ring til os på 4879 5655 - Sekretariatets telefon  har åbent på hverdage fra 9-14. Du kan også skrive til os på info@reegolf.dk.

Mød Klub 37

Hør hvad nogle af de 50 glade prøvemedlemmer fra sæsonen 2017 fortæller om deres opstart som golfspillere - klik her >>

Begynderdage 2018

I løbet af foråret inviterer vi til Begynderdage, hvor det er muligt at træne og spille golf med hjælp fra Klub 37, så man kan prøve sporten inden man beslutter sig for et prøvemedlemskab. Du kan se datoerne og tilmelde dig her >>

Det med småt
Et prøvemedlemskab er for nybegyndere (dvs personer uden banetilladelse, og personer, der ikke allerede er medlem i en anden klub).
De fleste prøvemedlemmer bliver klar til den store bane efter 3 måneders prøvemedlemskab, men vi kan naturligvis ikke garantere, at alle bliver klar til at bestå Golfkørekortet efter 3 måneders prøvemedlemskab.